Program: luni – vineri 9:00 – 17:00

Întrebări frecvente

Acasă Întrebări frecvente


Cât mă costa o lucrare?

Primim de foarte multe ori această întrebare, online sau telefonic și considerăm oportun să oferim un răspuns public.

Deoarece suntem diferiți iar afecțiunile de care suferim nu sunt asemănătoare, este imposibil să  realizăm un plan de tratament în lipsa unui consult clinic și a unui examen radiologic. În urma acestora și a discuției cu pacientul, medicul decide planul de tratament cel mai potrivit situației și tot atunci pacientul află costurile tratamentului, vizitele necesare pentru realizarea lui și nu în ultimul rând timpul necesar.

Doare IMPLANTUL DENTAR?

Foarte mulți pacienți vin greșit informați si ne adresează aceasta întrebare. Pentru a liniști apele vă spunem că implantul dentar se realizează sub anestezie loco-regională iar durerea este inexistentă. Într-adevăr după aproximativ 3 ore, când efectul anesteziei dispare, este posibil să apară o ușoara jenă și disconfort ce va dispărea odată cu administrarea antiinflamatoarelor și antibioticelor prescrise.

Cât durează implantul dentar?

Durata de viată a unui implant dentar variază foarte mult de la pacient la pacient. În cazul în care un implant dentar este considerat reușit iar pacientul respecta indicațiile medicului, menține o igienă corespunzătoare (controale și igienizare profesională de cel puțin două ori pe an la medicul stomatolog) durata de viată este foarte mare.

Practic în majoritatea cazurilor vorbim doar de resorbția osoasă fiziologică din jurul implantului datorată înaintării în vârstă. Fiind vorba de un proces fiziologic, el diferă de la o persoană la alta .

Totuși, durata medie de viată a unui implant dentar, în cazul în care starea de sănătate a pacientului nu intervin schimbări majore iar pacientul respecta indicațiile medicului stomatolog, este de 15 ani.


Notă: programările trimise prin acest formular nu sunt automat acceptate.

Aveți întrebări? Contactați-ne.


 

Bulevardul Republicii NR. 43, Onești, Bacău, România

0749 113 234

contact@smileart.ro