Program: luni – vineri 9:00 – 17:00

până la 6 rate fără dobândă !

Platește in 6 rate fără dobândă tratamentele stomatologice !

Achitarea serviciilor medicale în rate fără dobândă !

Se spune că  frica de stomatolog este unul din motivele pentru care multe persoane amână sau chiar evită consultul stomatologic, dar pe langa aceasta motivul principal pentru care oamenii nu merg la dentist este și cel financiar însă acum poți face plata în 6 rate fără dobândă !

Credem cu tărie că serviciile medicale moderne trebuie să fie accesibile oricui și nu de puține ori din lipsa banilor se fac compromisuri in ceea ce privește alegerea unui tratament dentar de calitate. 

Cu toții ne dorim un zâmbet sănătos și frumos. Menținerea sănătății orale nu numai că poate îmbunătăți aspectul și încrederea în sine, dar poate avea un impact mare asupra sănătății generale. O igienă dentară deficitară poate duce la probleme mult mai mari decât un zâmbet neplăcut. Cariile dentare și bolile gingivale pot afecta alte părți ale corpului, inclusiv inima.

Ai amânat mereu tratamentele dentare de care ai nevoie din cauza costului ridicat al tratamentului? 

Înainte de a lua această decizie, citește acest acest articol și află cum poți beneficia de tratamentele de care ai nevoie cu plata în rate. Îngrijirea dentară nu este un lux – este esențială și de aceea venim în sprijinul pacienților noștri cu metode de plată în rate.

Plata în 6 rate,fără dobândă ! adică 0% comision !

Plata în rate oferă întotdeauna un mod mai ușor și convenabil de achiziționare și poate fi folosită chiar și pentru servicii medicale stomatologice. Îți oferim posibilitatea de a plăti tratamentul în 6 rate cu 0% comision. Sună interesant, nu-i așa?

Clinica SmileART este partener al Băncii Transilvania în programul Star BT, care oferă un card de cumpărături, prin care poți împrumuta de cel mult 5 ori venitul tău lunar, până la 25.000 lei. În plus, vei primi puncte STAR cu care vei putea plăti la următoarele cumparaturi: 1 punct = 1 leu dar si posibilitatea  plății  în până la 6 rate fără dobândă !

Avantajele opțiunii de plată în rate  fără dobandă a tratamentelor dentare sunt:

  1. Planul de tratament de care ai nevoie devine accesibil instantaneu și îți permite să împarți costul în 6 rate.
  2. Începerea imediată a tratamentului, fără a fi nevoie de amânarea cauzată de costuri.
  3. O gamă mai largă de opțiuni pentru tratamente – având posibilitatea de a plăti în rate, poți opta pentru tratamente mai complexe.
  4. Fără cheltuieli inițiale – nu este nevoie de depozite sau plată în avans.
  5. Nu vei plăti dobândă.

Plata în 2 rate egale direct în clinică

Pentru planurile de tratament ce însumează valori cuprinse între 1500 si 2500 euro, pacienţii pot opta pentru achitarea tratamentului în 2 rate lunare egale fără dobândă, direct în clinică.

A fi proactiv în ceea ce privește sănătatea orală te va face să zâmbești în anii următori. Controalele dentare regulate efectuate de profesioniști îți vor îmbunătăți starea generală de sănătate prin identificarea problemelor înainte de a începe.

Preia controlul asupra sănătății tale orale! Beneficiază de opțiunile noastre de plată în rate a tratamentelor dentare și asigură-te că îți vei păstra zâmbetul sănătos pentru mult timp!

Comentariile sunt închise.