Program: luni – vineri 9:00 – 17:00

8 motive pentru a alege zirconiu la realizarea unei lucrari dentare!

NOU 001ZIRCONIUL este un material care a aparut relativ recent in practica stomatologica din Romania dar care a revolutionat protetica dentara prin proprietatice exceptionale pe care le are .

  1. Extrem de rezistent si de dur – este practic cel mai rezistent material folosit in stomatologie pina la ora actuala fiind de 5 ori mai rezistent decat ceramica din lucrarile metalo-ceramice clasice .
  2. Este estetic – are o transluciditate asemanatoare cu a dintilor naturali . Prin absenta componentei metalice , lumina se reflecta din material similar  dintelui natural .
  3. Lucrarile realizate din ZIRCONIU sunt foarte precise – lucrarile realizate din zirconiu sunt realizate de catre un computer prin frezarea unui bloc de oxid de zirconiu cu o precizie de robot .
  4. Nu corodeaza in timp – lipsa metalului din lucrare duce la eliminarea riscului de corodare in timp , fenomen ce produce in cazul lucrarilor ce contin metal probleme precum iritatii gingivale, senzatia de gust metalic.
  5. Lucrarile de zirconiu sunt mult mai usoare prin comparatie cu orice alt tip de lucrare ceea ce duce la un confort sporit pacientului
  6. ZIRCONIUL este un material termoizolant asa ca variatiile de temperatura nu sunt transmise pulpei dentare , scazand astfel riscul aparitiei unei inflamatii pulpare pe viitor.
  7. Este  biocompatibil, ca si aurul acesta nefiind alergic;
  8. Nu afecteaza gustul

Zirconiul este cu siguranta  in momentul de fata, materialul ideal pentru confectionarea lucrarilor dentare, avand foarte mute avantaje pe termen lung.

Este bine sa va ganditi de doua ori inainte de a alege materialul din care doriti sa fie realizate viitoarele lucrari protetice, deoarece, o lucrare dentara nu este ceva ce schimbi in fiecare zi, ea este facuta sa va serveasca zi de zi, minim 10 ani asigurandu-va confortul unei vieti de calitate, asa ca planificti cu atentie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.