Program: luni – vineri 9:00 – 17:00

Dr. Micu Gabriel

Acasă Echipa Dr. Micu Gabriel

Dr. Micu Gabriel

Medic dentist – competenta implantologie orală și radio-diagnostic oro-dentar

ATESTAT DE STUDII COMPLEMENTARE IN IMPLANTOLOGIE

DIPLOMA DE MASTER in Reabilitare orala pe implanturi

ANTERIOR PROSTHODONTICS-LEARNING BY DOING

CURS TRATAMENTUL SI RETRATAMENTUL ENDODONTIC (DR. CAMIL IANES)

Desi am urmat un liceu cu profil real, mereu  am fost atras si de domeniile artistice, dovada fiind hobby-urile mele,  pictura si mai nou, fotografia. Astfel,  impins de gandul de a opta pentru o profesie pe care sa o practic cu pasiune si daruire, am decis sa urmez medicina dentara, care imbina armonios stiinta, arta si tehnica. Un factor esential in alegerea  facuta l-a avut si tatal meu care mi-a insuflat pasiunea  pentru medicina dentara si mi-a aratat multele satisfactii ce  le poti primi de la aceasta profesie,  una dintre cele mai importante fiind satisfactia de a aduce zambetul pe buzele pacientilor,  indiferent de varsta,  un zambet frumos si sanatos fiind important atat la 20, cat si la 80 de ani. In cabinet incerc sa nu uit ca imprejurul unui dinte se afla un om si tin  cont de dorintele, nevoile si asteptarile acestuia .

Am absolvit  cursurile Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Gr. T. Popa Iasi, am dobandit in anul 2011 ATESTATUL DE STUDII COMPLEMENTARE IN IMPLANTOLOGIE si tot in acelasi an am obtinut DIPLOMA DE MASTER  in Reabilitare orala pe implanturi. Datorita inclinatiei mele spre estetic am participat la cursul  ANTERIOR PROSTHODONTICS-LEARNING BY DOING – cel mai bun si complet curs despre FATETELE DENTARE. In 2014 am participat la cursul TRATAMENTUL SI RETRATAMENTUL ENDODONTIC – BAZELE ENDODONTIEI CLINICE ( DR. CAMIL IANES ). Particip anual la numeroase cursuri de training si formare din dorinta de a oferi pacientilor cel mai bun tratament posibil

Cred ca performanta in profesie iti poate oferi satisfactii si implinire si de aceea incerc si voi incerca mereu sa  ofer calitate, pentru ca in timp sa primesc satisfactie.


Programează un consult cu Dr. Micu Gabriel

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.