Program: luni – vineri 9:00 – 17:00

Estetică facială

Acasă Servicii Estetică facială

In ultima vreme, tot mai multe femei devin preocupate de modul cum arata, indiferent ca merg la birou, la plimbare sau, cumparaturi. Nu mai este un secret nici faptul ca procedurile anti-aging sunt ca o gura de apa proaspata pentru cei care vor sa descopere  fantana tineretii”.

In zilele noastre, societatea este coplesita de importanta de a fi atractiv in medii variate, cat si de sentimentul de acceptare sociala, fapt ce a determinat, in ultimul timp, o cerere tot mai mare pentru tratamentele bazate pe principii estetice faciale.

Nu este un secret, ca cele mai uzitate tratamente antiaging nonchirurgicale , botox si acid hialuronic, aduc o imbunatatire estetica imediata.

Tratamentele cu Acid Hialuronic si Toxina Botulinica (BOTOX) sunt cele mai cerute interventii estetice la care apeleaza persoanele ce doresc sa isi imbunatateasca aspectul si sunt cel mai des mentionate in mass-media cu referire la diverse persoane publice/vedete. Aceste tratamente sunt cele mai solicitate deoarece sunt minim invazive, sigure, dau rezultatele cele mai naturale si sunt foarte eficiente – sterg 5-10-15 ani de pe chip, fara interventii chirurgicale, fara perioada de recuperare.

Pentru a nu face confuzie intre injectiile cu acid hialuronic si cele cu botox, este necesar sa descoperim care sunt principalele diferente.

 

Ce este botoxul?

Toxina botulinica este o neurotoxina produsa de bacteria Clostridium Botulinum, prezenta in alimentele alterate, in special in carne. Spre diferenta de acidul hialuronic, nu se regaseste in componenta tesuturilor organismului uman. Deosebit de otravitoare si de periculoasa, poate duce la paralizie. Acesta este si motivul pentru care, in urma cercetarilor medicale, a ajuns sa fie utilizata si in tratamentele de estetica faciala.

 

Cum actioneaza botoxul?

Botoxul, denumirea medicala a toxinei botulinice, este un produs farmaceutic care temporar, reuseste sa inhibe contractia muschilor faciali. Odata injectat in doze mici, impiedica formarea si definirea ridurilor de expresie, paralizand efectiv fiecare muschi si relaxand ridurile. Totodata, determina relaxarea muschilor mimicii, fizionomia capatand un aspect relaxat si o infatisare mai tanara. Pacientii isi pierd abilitatea si obiceiul de a-si mai folosi muschii ”slabiti” de toxina botulinica si astfel se evita accentuarea ridurilor profunde.

 

Cand este recomandata injectarea cu botox?

Acest tratament este utilizat in medicina estetica, in principal, pentru atenuarea ridurilor de expresie din etajul superior al fetei (ridurile perioculare numite si „laba gastii”, ridurile de la nivelul fruntii si ridurile dintre sprancene-glabelare), prin injectarea unei proteine inalt purificate (toxina botulinica) ce determina relaxarea musculaturii si netezirea ridurilor. Efectul este unul temporar de circa 3-6 luni.

Este un tratament sigur, eficient, fara perioada de recuperare, ce produce un puternic efect de intinerire. Se mai poate utiliza si pentru tratamentul hiperhidrozei (transpiratiei excesive) la axile, talpi, palme.

 

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanta naturala deja prezenta in toate tesuturile conjuctive ale organismului uman. Aflat in componenta epidermei alaturi de colagen si de fibrele de elastina, ii confera pielii elasticitate si rezistenta, ajutand totodata si la mentinerea formei. Carenta de acid hialuronic duce de altfel la aparitia primelor riduri si a altor semne destul de inestetice.

 

Cum actioneaza acidul hialuronic?

Filler-ele de acid hialuronic sunt substante biocompatibile ce faciliteaza refacerea volumelor pierdute din cauza imbatranirii si in general a denivelarilor si a adanciturilor inestetice. Spre deosebire de botox, care paralizeaza muschii faciali, acidul hialuronic este utilizat pentru umplerea ridurilor de expresie sau a celor fine cauzate de imbatranirea cutanata. Se mai poate folosi in scopul remodelarii faciale, in special in umplerea pometilor, pentru netezirea urmelor inestetice cauzate de acnee si pentru remodelarea si marirea volumului buzelor.

 

Cand se recomanda injectiile cu acid hialuronic?

Acidul hialuronic se recomanda pentru marirea buzelor, corectia asimetriilor buzelor, umplerea ridurilor nazogeniene (intre nas si gura), din jurul gurii (linii Marionette), ridicarea coltului gurii (dand un aspect intinerit , optimist), tratament cearcane, volum pometi, refacerea conturului fetei pentru a inlatura aspectul imbatranit, trist, rejuvenare gat, decolteu, maini. Efectul este temporar de circa 6-9-12 luni.

 

Adevarat / Fals

Cand efectul a trecut ridurile sunt mai adanci

Fals! Dimpotriva, in perioada tratamentului cand musculatura este relaxata, ridurile nu se mai adancesc, in acest fel castigam timp in lupta cu imbatranirea.

BOTOX-ul se foloseste pentru marirea buzelor

Fals! Toxina botulinica NU se injecteaza in buze pentru a da volum buzelor. Pentru marirea buzelor se foloseste Acidul Hialuronic.

Aspectul fetei este unul nenatural, lipsit de expresie, dupa injectarea cu BOTOX

Fals! Se utilizeaza o cantitate suficienta pentru a reduce miscarile mimicii, dar in acelasi timp expresia fetei este pastrata. Un tratament corect cu Toxina Botulinica va produce un efect natural, de intinerire si infrumusetare a fetei.

Este un tratament nesigur ce te poate desfigura

Fals! Atunci cand este aplicat in mod corect, de un medic specialist, este un tratament sigur ce se foloseste din anii ’90 in toata lumea pentru anumite conditii medicale (clipit nervos, strabismul), iar in cosmetica medicala in cantitati mai mici este utilizat si pentru INFRUMUSETAREA fetei – reducerea ridurilor, si nu pentru desfigurare.Notă: programările trimise prin acest formular nu sunt automat acceptate.

Aveți întrebări? Contactați-ne.


 

Bulevardul Republicii NR. 43, Onești, Bacău, România

0749 113 234

contact@smileart.ro