Program: luni – vineri 9:00 – 17:00

Colaborare cu medic specialist in CHIRURGIE ORO – MAXILO – FACIALA singurul cu aceasta specializare ce vine in ONESTI

UntitledDeoarece ne-am dorit mereu sa oferim pacietilor nostri servicii complete si de calitate, incepand cu luna APRILIE 2016 vom incepe colaborarea cu doctorul specialist in chirurgie oro-maxilo-faciala Emanuel Anti . Tinem sa ne mandrim cu aceasta colaborare deoarece dr. Emanuel Anti este singurul medic specialist in CHIRURGIE ORO-MAXILO-FACIALA care va profesa in Onesti si, de ce nu, singurul cu aceasta specializare ce practica pe langa Spitalul Clinic Judetean de Urgente Sf. Spiridin Iasi – sectia Chirurgie BUCO-MAXILO-FACIALA, momentan si in judetul Bacau .

 

Tratamentele efectuate de un chirurg sunt diverse, depășind aria de competență a medicului stomatolog, încadrându-se în chirurgia medicală, iar pentru a intelege mai multe despre „chirurgia stomatologica” voi elabora subiectul in cele ce urmeaza:
1. Chirurgia oro-maxilo-facială este acea diviziune a medicinii dentare care se ocupă de toate afecţiunile cavităţii orale ce au nevoie de tratament chirurgical. Este o ramură medicală complexă care îmbină chirurgia estetică (corectarea surplusurilor ţesuturilor şi anomaliilor dento-maxilare) şi chirurgia oncologică (extirparea tumorilor intraorale, îndepărtarea chisturilor). Chirurgia buco-maxilo-facială se realizează de cele mai multe ori la spitale specializate, cu internare, fiind nevoie de asistență permanentă a personalului medical.
2. Chirurgia dento-alveolară este o specialitate a medicinei dentare ce se poate practica în cabinetul/clinica de stomatologie şi care se ocupă cu studiul, prevenirea şi tratamentul inclusiv chirurgical al afecţiunilor dento-parodontale. Dintre aceste tratamente stomatologice enumeram mai jos pe cele mai uzuale ( manopere ce se vor putea realiza din luna APRILIE in deplina siguranta si la noi in clinica):
Implanturi dentare 
• Sinus Lifting (intern sau extern)
Augmentare osoasa de creasta alveolara cu os artificial sau autogrefa ( aditie de os)
• Extractie dinti inclusi intraosos sau submucos ( cei mai fregventi sunt „molarii de minte „ )
• Rezectii apicale
• Tratament cu membrana PRF
• Inchidere comunicare oro-sinusala imediata
• Extirpare formatiuni tumorale benigne cervico faciale (nev pigmanetar reliefat, papilom etc)
• Excizia de formatiuni tumorale benigne (epulis like, papiloame)
• Excizie formatiune tumorala benigna odontgena maxilar superior sau inferior
• Frenectomie / frenoplastie / frenotomie
• Chistectomie
• Tratamentul sinuzitelor de cauza dentara

Pe langa aceste servicii tinem sa va informam ca dr. Emanuel Anti prin specializarea pe care o are, poate realiza in deplina siguranta manopere de RESTRUCTURARE SI REMODELARE FACIALA ce folosesc ACID HIALURONIC sau BOTOX cum sunt REMODELAREA SI VOLUMETRIA BUZELOR , REMODELAREA POMETILOR , ANULAREA LINIILOR DE EXPRESIE FACIALA SI A SEMNELOR TIMPURII DE IMBATRANIRE .

In calitate de medic dentist proprietar de clinica/cabinet de medicina dentara am RECOMANDAT mereu pacientilor atentie sporita la problemele dentare ce presupun manopere chirurgicale , deoarece aceste manopere, pe langa faptul ca necesita o pregatire deosebita a medicului chirurg, sunt uneori si neplacute pentru pacient, dar si costisitoare si de aceea este de preferat sa fie efectuate
.

Cu mult drag,

dr. MICU Gabriel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.